DH-MC srl

Ingénieur-conseil amiante

Met een opleiding als ingenieur, heeft Vincent Druart veel ervaring opgebouwd in de industriële productie tijdens het eerste deel van zijn carrière, voordat hij in een gerenommeerd kantoor werkte, wiens corebusiness het beheer van het asbest probleem in gebouwen is.

Na 4 jaar als technisch Directeur binnen dit het bedrijf, bleef er nog alleen de stap naar onafhankelijkheid toe, met de oprichting van DH - MC. Hoewel aanvankelijk DH - MC als holding opgezet is voor het afkopen van aandelen, is DH - MC dan opgegroeid tot een zelfstandig studiebureau.

 

De doelstellingen zijn duidelijk: de professionaliteit van een deskundige aanbieden, zonder de zwaarte en de kosten van een grotere structuur.

Als freelance onderaannemer is DH-MC ook actief in samenwerking met de gespecialiseerde bureau Pégase Environnement bvba (zie rubriek 'Referenties').

Vincent Druart - foto

Informatie over het bedrijf

Ervaring

Mijn ervaring wordt verrijkt met vele uitgevoerde missies. Mijn ethiek verbiedt mij echter al deze missies te citeren. Ik kan wel opsommen door te zeggen dat handel van asbest consultant al jaren een integraal onderdeel van mijn dagelijks leven vormt. En dit, in alle diensten  die door DH - MC aangeboden worden.

Zo, hebben mijn missies me toegestaan om, geheel of gedeeltelijk, deel te nemen in projecten voor individuelen, gemeenschappen, gemeentelijke overheden, vastgoedgroepen, huisvesting bedrijven, vervoeren bedrijven, enz. Overal in België en zowel voor huizen, gebouwen of groepen van gebouwen, technische infrastructuur, kunstwerken, enz.

Filosofie

Ja, de Man begaat vaak fouten... Zo is het, sinds de dageraad van tijd, met het gebruik van deze vezelige rots die asbest genoemd is. Met een explosie van toepassingen gedurende de 20e eeuw. En, aangezien de toxiciteit van asbestvezels bekend is, moet nu het probleem pragmatisch behandeld worden: het is niet noodzakelijk alle geplaatste materialen te gaan demoniseren, maar wel het probleem met ernst en professionaliteit trachten te begrijpen, de prioriteiten met duidelijkheid te gaan bepalen en een doeltreffend aanpak definiëren. 

Voor de toekomst...

Linked In Vincent Druart